Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas se Sobotkou o vedení v soutěži

Jak jistě všichni víte, tým mladších žáků "betty" v letošní sezóně obhajuje titul mistrů z loňské sezóny přípravek. Náš tým prochází soutěží bez ztráty bodů a pouze s jedním obdrženým gólem.(po utkání se Sobotkou 2)

V úterý se odehrálo odložené utkání s naším pronásledovatelem - týmem Sobotky, který je v tabulce těsně za námi se ztrátou 2 bodů, takže šlo o udržení prvenství v soutěži.

Utkání začalo z naší strany nervózně. Kluci věděli oč jde, tak to na nich bylo trochu znát. První poločas skončil smírně 0 : 0 , měli jsme herní převahu, ale brankou jsme to nepotvrdili. Do druhého poločasu už naskočili kluci s vírou ve vítězství, což dokazovali svojí bojovností a plnění určených úkolů od trenérů. Po 5 minutách se bojovnost vyplatila. Soupeři faulovali v pokutovém území a nařízenou penaltu proměnil Těšínský Jakub 1: 0. Za 3 minutky už to bylo 2 : 0, když Jezbera Ondřej ukázkově poslal z pravé strany centr na volného Budinu Adama a ten zavěsil. Teď už se zdálo, že je rozhodnuto. Soupeři hráli tvrdě a nečistě loktama do obličeje, což nejdříve odnesl Kloutvor Lukáš a pak i gólman Festa David, který byl při snaze zabránit vstřelení branky do jeho sítě pěkně pošlapán. Míč nakonec soupeři do brány dotlačili a bylo sníženo na 2 : 1. Naši hráči už soupeře k ničemu nepustili a utkání dovedli v klidu do vítězného konce.

Naši kluci předvedli vyníkajicí výkon a tím si pojistili prvenství v tabulce.

H O Š I    D Ě K U J E M ! ! !    H O Š I    D Ě K U J E M ! ! !                                              

                                                                                                                                                  t.k.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář