Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sportovní ples 19.3.2011

V sobotu 19. března 2011 jsme uspořádali  Sportovní ples. Samotný ples byl vyvrcholením předchozí práce mnoha našich členů, ať už se to týká organizačních záležitostí, shánění cen do tomboly, zvaní na ples a prodeje lístků a přípravy sálu. K přípravě plesu měli pozitivní přístup i nečlenové TJ Sokol Chomutice, kteří přispěli do tomboly svými dary nebo si symbolicky koupili lístek na ples. Chomutičtí spoluobčané jen smutně vzpomínali na časy, kdy se pořádaly plesy přímo v Chomuticích. Ples se konal v nedalekých Sobčicích a dopravu jsme měli zajištěnou, takže se mohl zúčastnit každý, kdo jen trošku chtěl. Dá se říci, že i přes to, že v okolí byli další dva plesy, měl ten náš bohatou účast. K tanci hrálo duo No Problem (Vlasta Šafařík a Jana Šťastná ml.).

Od prvních tónů se parket zaplnil tanečníky. Po sérii polek bylo nutno svlažit hrdla a tak bylo hned plno i u baru. Dál už to frčelo jako na tobogánu. Je těžké mluvit za někoho, ale sám za sebe mohu zodpovědně prohlásit, že jsem se bavil výborně až kam mi paměť sahá. Dál jsem se prý bavil také dobře  . Na sále se bavili lidé několika generací od náctiletých až po ty mnohem zkušenější.

V malé i velké tombole bylo mnoho pěkných cen a každý, kdo si koupil lístky měl velkou šanci něco vyhrát. Tímto bych chtěl poděkovat všem sponzorům za pěkné ceny. Vyhlášení velké tomboly bylo svižné a vtipné, takže nenarušilo proud zábavy, která frčela po tombole naplno dál. Poděkování patří také děvčatům, která se starala o výdej malé tomboly a rodině Chalupových za teplo na sále, pružnou obsluhu i ranní taxislužbu.

O tom, jak jsme se poveselili, svědčí fotky, které jsem vložil na web, s laskavým svolením jejich autorky Moniky Kloutvorové. Tímto jí děkuji za zachycení pěkných okamžiků!

R.Š.

Samozřejmě můžete přidávat své komentáře!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

" PLES "

(Pavlína Jónová, 28. 3. 2011 10:48)

Některé fotografie ze sportovního plesu, jsou opravdu " podařené ".

Re: " PLES "

(R. Šťastný, 28. 3. 2011 18:06)

Kdo to neviděl naživo, může jen litovat!!!

Re: Re: " PLES "

(Monika Kl., 1. 4. 2011 17:15)

Tak to mohu opravdu jen potvrdit. Ten ples byl velice vydařený a každý si to zajisté pořádně užil.